What you can do

Activiteitenlijst

Anderwereld Writer's Square

Schrijvers verzamelen zich op het Anderwereld Writer's Square; een plaats waar de creativiteit vloeit en de fantasie de vrije loop krijgt. Georganiseerd door boekenliefhebbers en schrijvers, voor boekenliefhebbers en schrijvers. Of je nou op zoek bent naar nieuw leesvoer, een handtekening van je favoriete auteur of een inspirerende workshop; Writer's Square is waar je moet zijn!

Kening Striid Buhurt toernooi

In 2019 is het Kening Striid Buhurt toernooi door de internationale Buhurt League uitgeroepen tot het Masters toernooi van west Europa. Het is in één klap het grootste Buhurt League toernooi ooit in west Europa ooit! 

Maar liefst 39 teams maken dit jaar hun opwachting in de Friese list waar de strijd om de Stalen Kroon gevoerd wordt met zwaarden en bijlen. De absolute Buhurt wereldtop trekt naar Friesland om deze prijs en een rechtstreeks ticket naar het prestigieuze Prime toernooi te bemachtigen. 

Voor wie nog niet bekend is met Buhurt; in deze jonge sport nemen teams van vijf in replicaharnassen gehulde atleten het tegen elkaar op. Hun enige doel: de vijf tegenstanders uitschakelen door ze tegen de grond te werpen. Een spectaculaire sport die je niet kan kijken zonder op het puntje van je stoel terecht te komen. Bekijk de gevechten in de groepsfase op de zaterdag, kom op zondagochtend de geharnaste dames in actie zien en aanschouw de zinderende finale op zondagmiddag. Er blijft dan nog maar één vraag over: Who Will Rule? 

Nadita's klankbeleving & workshop Gipsy lied

Niet alleen op de mainstage is muziek te horen. Verderop op het festival vind je Nadita. Met haar prachtige stem en bijzondere instrumenten neemt ze je mee op een muzikale wereldreis. Daarnaast kan je bij Nadita muziek op een heel bijzondere manier ervaren.

Kom tijdens ons festival langs in het theehuisje voor een bijzondere en ontspannende klankbeleving, of leer bij haar met hart en ziel een zinderend gypsylied zingen. Bij het theehuisje vind je het workshopschema. Kies je tijdstip en treed dan binnen in een wereld van plezier, passie, temperament en humor. Zo heb je muziek nog nooit meegemaakt!

Er is beperkt plaats voor workshops en klankbelevingen. Om zeker te zijn van een klankbeleving of een deelname aan de workshop kun je jezelf alvast opgeven via 
www.Nadita-Zang.nl. We raden je wel aan voldoende contant geld mee te nemen. Je kunt bij Nadita niet met je pin betalen. 

Susanne Wielstra
Contact

info@imaginarium-festival.nl

Vijversburg
Swarteweisein 2
9255 JB Tytsjerk