What you can do

Activiteitenlijst

Anderwereld Writer's Square

Schrijvers verzamelen zich op het Anderwereld Writer's Square; een plaats waar de creativiteit vloeit en de fantasie de vrije loop krijgt. Georganiseerd door boekenliefhebbers en schrijvers, voor boekenliefhebbers en schrijvers. Of je nou op zoek bent naar nieuw leesvoer, een handtekening van je favoriete auteur of een inspirerende workshop; Writer's Square is waar je moet zijn!

Kening Striid Buhurt toernooi

In 2019 is het Kening Striid Buhurt toernooi door de internationale Buhurt League uitgeroepen tot het Masters toernooi van west Europa. Het is in één klap het grootste Buhurt League toernooi ooit in west Europa ooit! 

Maar liefst 39 teams maken dit jaar hun opwachting in de Friese list waar de strijd om de Stalen Kroon gevoerd wordt met zwaarden en bijlen. De absolute Buhurt wereldtop trekt naar Friesland om deze prijs en een rechtstreeks ticket naar het prestigieuze Prime toernooi te bemachtigen. 

Voor wie nog niet bekend is met Buhurt; in deze jonge sport nemen teams van vijf in replicaharnassen gehulde atleten het tegen elkaar op. Hun enige doel: de vijf tegenstanders uitschakelen door ze tegen de grond te werpen. Een spectaculaire sport die je niet kan kijken zonder op het puntje van je stoel terecht te komen. Bekijk de gevechten in de groepsfase op de zaterdag, kom op zondagochtend de geharnaste dames in actie zien en aanschouw de zinderende finale op zondagmiddag. Er blijft dan nog maar één vraag over: Who Will Rule? 

Nadita's klankbeleving & workshop Gipsy lied

Nadita geeft klankbelevingen voor én met mensen in zeer uiteenlopende levenssituaties.
Ze heeft een warm en puur stemgeluid, waarmee ze mensen diep weet te raken in meerdere genres.
Daarnaast bespeelt Nadita meerdere bijzondere instrumenten uit diverse werelddelen.
Nadita gaat op meerdere locaties op het festival muziek maken.
 
Ook gaat Nadita op zaterdag en zondag in het theehuisje (voor een wel heel gereduceerd en speciaal Imaginarium tarief) een workshop vol zinderende Gipsy klanken én introductie klankbelevingen geven in haar unieke klankstoel/klankbed.
 
- Zaterdag : (Weer) thuiskomen bij jezelf via een klankbeleving in haar in Duitsland ontworpen klankstoel die tevens kan worden ingezet als klankbed.
De trillingen van de snaren zorgen voor een unieke ervaring die letterlijk en figuurlijk heerlijke ontspanning geeft!
Deze klankbeleving is intens en maatwerk per persoon en wordt daarom individueel en met behoud van privacy gegeven.
 
- Zondag : Vanuit hart & ziel een zinderend Gipsy lied leren zingen!
Zonder noten, maar met een dosis passie, temperament én humor.
Veel plezier, zingen en swingen in verbondenheid gegarandeerd!
 
Om zeker te zijn van een reservering voor de klankbeleving en/of workshop kan je vanaf nu je opgeven via:

Susanne Wielstra
Contact

info@imaginarium-festival.nl

Vijversburg
Swarteweisein 2
9255 JB Tytsjerk